Välkommen till Sköldkörtelförbundet i Västra Götalands län!

Är du medlem i Sköldkörtelförbundet? Har du en postadress i Västra Götalands län? Då är det här din lokala förening! Här hittar du information, kontaktuppgifter och aktiviteter som är på gång hos oss!

Våra förtroendevalda

Vi har bildats för att våra medlemmar i Västra Götaland (ca 900 personer) skall ha en länsförening i närområdet. Vår ambition är att kunna erbjuda medlemmarna föredrag antingen live eller via Zoom för att på så vis lära sig mer om sköldkörteln och dess sjukdomar.

Vi planerar också att samla medlemmarna på kafé-träffar där det ges möjlighet att prata om sin sjukdom. Genom att prata med varandra kan vi dela erfarenheter med varandra samt ge varandra tips och råd.

Så småningom hoppas vi, att vi kan få i gång studiecirklar, där vi får möjlighet att lära oss mer om våra olika sköldkörtelsjukdomar.

På lång sikt kommer vi också att arbeta för att föra våra medlemmars talan inom vården. Vårt mål är att ALLA vårdcentraler skall ha kompetens att upptäcka och behandla problem med sköldkörteln.

Som ni ser är vi en liten styrelse och vi söker fler hjälpande händer. Man behöver inte vara med i styrelsen men vi behöver engagerade medlemmar som kan hjälpa till vid de olika aktiviteterna. Är du intresserad skicka ett mejl till vg@skoldkortelforbundet.se. Vi söker också personer utanför Göteborg som skulle vilja arrangera ett möte på sin hemort. Vi hoppas på ett intressant och givande år och att du är intresserad att vara med!

 

  • Från vänster övre raden: Annelie Adetoft (ledamot), Helene Rosvall (suppleant), Helena Snygg (ledamot).
  • Från vänster nedre raden: Ingrid Kahl (revisor), Linda Berndtsson (kassör), Margareta Nilsson (ordförande)

Kontakta oss genom att meja: vg@skoldkortelforbundet.se

Vi sprider också information via den regionala Facebookgruppen som är öppen för alla.

location_on

Hitta en förening nära dig

Kontakta någon av våra föreningar nära dig.

Gävleborgs län

Visa förening

Hallands län

Visa förening

Jämtlands län

Visa förening

Kalmar län

Visa förening

Skåne län

Visa förening

Stockholms län

Visa förening

Värmlands län

Visa förening

Västerbottens län

Visa förening

Västra Götalands län

Visa förening

Örebro län

Visa förening

Östergötlands län

Visa förening